"Vem vill inte hjälpa sina medmänniskor till en bättre livskvalitet?"

Om Fitline Sverige

Oövervinnlig

När man som människa ute i samhället upplever att man har god form och trivs med sitt utseende så finns det inte mycket som kan stoppa en. Framgångar i livet hänger väldigt mycket på ens självförtroende. Men vad är det då som ger en person ett gott självförtroende? Många olika saker, givetvis, men en allmän omsorg över jaget; där man tar hand om sitt inre såväl som sitt yttre och testar sina egna gränser med jämna mellanrum, är grundläggande faktorer. De som investerar tid och pengar i sig själv, för sitt välmående och sin hälsa får tusenfallt tillbaka. Men det gäller att man väljer produkter med omsorg. 

Fitline Sverige fokuserar på tre områden:

  • Hälsa
  • Fitness
  • Skönhet

Hälsa

I fokuset för hälsan finns produkter som intas på daglig basis. Dessa tillskott är fullproppade med vitaminer och mineraler för en inre balans som sträcker sig hela vägen från cellnivå ut till kroppens allra yttersta lager. Energi, välmående och en känsla av att kunna klara nästan vad som helst är vad man får om man använder Fitlines suveräna kosttillskott - som ett komplement till en balanserad och näringsriktig kost såklart.

Fitline Fitness

Är du aktiv inom fitness, eller något specifik sport, så är Fitlines kosttillskott de enda du behöver för maximal prestation och fullgod återhämtning. Med naturliga ingredienser, goda smaker och lättsmälta sammansättningar rekommenderas Fitline Sport och Fitness av flertalet idrottsförbund, såväl som framstående idrottare, världen över.

Läs mer här 

Skönhet

Sist men inte minst så har PM Sverige sin fantastiska Beautyline där produkter för spänstig hy, maximal återfuktning och reducering av ålderstecken ryms. Med sin fantastiska NTC-koncept når Beautylines produkter ner på cellnivå - för verkliga resultat.

Läs mer här 

VÄLGÖRENHET

En rättvisare värld

PM Sverige är djupt engagerade i en rad olika välgörenhetsprojekt. Vi samarbetar med den fantastiska organisationen World Vision vars fokus ligger på att förbättra livet för utsatta barn runt om i världen. Vi arbetar på olika sätt i vår kamp för en rättvisare värld och utgår från tanken att alla bäckar små leder till en stor å.

Du bidrar

När du handlar Fitline produkter, eller Beautyline produkter, så går en del av summan som du betalar direkt till våra välgörenhetsprojekt. Du blir som kund hos oss direkt delaktig i detta arbete för en ljusare framtid.

Sjukvård, utbildning och nya möjligheter

Rent konkret så går vårt välgörenhetsarbete tillsammans med World Vision ut på att tillgodose utsatta barn med sjukvård och utbildning - saker de utan vår hjälp bara skulle kunna drömma om. Vi har tusentals fadderbarn från flera världsdelar och utöver det stödjer vi flertalet projekt för utbildning och hälsa i utsatta områden.

Vårt ansvar att hjälpa

Den som har möjlighet har även ett ansvar att hjälpa och få saker skänker sådan tillfredsställelse som att göra verklig skillnad för människor.

Läs mer här