Om Fitline Sverige

Moderbolaget

PM International, som det tyska moderbolaget heter, startades år 1993 av eldsjälen Rolf Sorg. Hans drivkraft var hela tiden just att hjälpa människor - atleter till bättre prestationer och människor i allmänhet till bättre hälsa och välmående.

Samtidigt har han skapat hundratals jobbtillfällen och engagerar sig oförtröttligt i välgörenhetsprojekt i samarbete med World Vision. PM International är ett familjeägt företag men för varje år som går växer det och det verkar inte som att det finns någon gräns för hur stort det kan bli.

PM Sverige

I PM Sverige finns fitline med sina maxade kosttillskott för hälsa och fitness, samt Beautyline med sina skönhetsprodukter i absolut världsklass.

Oövervinnlig

När man som människa ute i samhället upplever att man har god form och trivs med sitt utseende så finns det inte mycket som kan stoppa en. Framgångar i livet hänger väldigt mycket på ens självförtroende. Men vad är det då som ger en person ett gott självförtroende? Många olika saker, givetvis, men en allmän omsorg över jaget; där man tar hand om sitt inre såväl som sitt yttre och testar sina egna gränser med jämna mellanrum, är grundläggande faktorer. De som investerar tid och pengar i sig själv, för sitt välmående och sin hälsa får tusenfallt tillbaka. Men det gäller att man väljer produkter med omsorg.

VÄLGÖRENHET

En rättvisare värld

PM Sverige är djupt engagerade i en rad olika välgörenhetsprojekt. Vi samarbetar med den fantastiska organisationen World Vision vars fokus ligger på att förbättra livet för utsatta barn runt om i världen. Vi arbetar på olika sätt i vår kamp för en rättvisare värld och utgår från tanken att alla bäckar små leder till en stor å.

Du bidrar

När du handlar Fitline produkter, eller Beautyline produkter, så går en del av summan som du betalar direkt till våra välgörenhetsprojekt. Du blir som kund hos oss direkt delaktig i detta arbete för en ljusare framtid.

Sjukvård, utbildning och nya möjligheter

Rent konkret så går vårt välgörenhetsarbete tillsammans med World Vision ut på att tillgodose utsatta barn med sjukvård och utbildning - saker de utan vår hjälp bara skulle kunna drömma om. Vi har tusentals fadderbarn från flera världsdelar och utöver det stödjer vi flertalet projekt för utbildning och hälsa i utsatta områden.

Vårt ansvar att hjälpa

Den som har möjlighet har även ett ansvar att hjälpa och få saker skänker sådan tillfredsställelse som att göra verklig skillnad för människor.

Mer om vårt välgörenhetsarbete